די למחלוקות אמר:
הפורום מלא בתוכן ישר כח למי שהרעיון שלו וימשיך לעשות חיל אך בכל מקום טוב קיימים גם דברים רעים גם פה בפורום זה יש מעט אנשים רעים ורשעים אך הם מיעוט בתוך קבוצה גדולה שרובה טובים את כל זה אני כותב לכם עכשיו על מנת שתדעו ממי להזהר וממה להזהר כך גם שיצאו ישראל ממצרים היו קבוצה שמכונה ערב רב והם היו מיעוט ולמרות הכל הם החטיאו את כל עם ישראל(!!)
ואני שוב פעם חוזר ואומר מנהמת ליבי תפסיקו עם העצניקים הנורבגים ואשכנזים והספרדים כי כולנו יהודים עם אחד לב אחד כי כולנו בני אדם אחד תן לי יד(לא באמת😏) לא לבד רק ביחד ננצח עם אחד לב אחד רק לא לבד ♫♫♬♬♫♬♫
דיייי לשששנננאאאתתת חיינננםם!!
דייי למממממממלללוווקקות!!
דייי לגגזזעענווווווווווווווווו ותתתתת!!!
דייי למממממררריבבבבוווותתתת!!!
דיי לקיפפפפפווויםםםםםםם!!
דייי לששששפפפיכככותת דמייםם!!!
הייתי בכמה פורומים ואני רואה שכאן זה המקום הכי טוב ונקי וירא שמים ואמיתי אך תמיד ניתן להשתפר.
עלו מעלה וראו ברכה עלו מעללהה מעללה וראו הצלחה👌👌👌
אבל שלא תחשבו שבאתי להטיף מוסר אני הקטן שבקטנים יטיף לגדולים שבגדולים ואני לעצמי אין בי כלום מעפר אני בא ואליו אשוב עכשיו שתיקה הזמן לומר תודה♬♬♬♬♬♬♫♬♬
😁😁😁😁 ! תודה על הכל על כל החיזוקים על הזכות להיות בפורום הזה על כל הרגעים תודה אם קשה לפעמים כי רק כך מתחזקים!!! ואמן אמן✔✔ שכל מה שכתבתי יתגשם אמן ✔✔אין סוף להרצאה שלי אמן אמן✔✔✔✔✔ ואני אשמח שכל אחד ואחד יקרא את המילים הבודדות שכתבתי ויקח את זה לתשומת ליבו המלאה ואם בן אחד יעשה עם זה משהו והיה זה שכרי, ויש פה מקום לשינוי
החותם בדמע ובתקווה לשינוי,
אבי (די למחלוקות!!)🚓🚓🚓