קליבר נטרלי אמר:
ר' נחמיה אמר:
שלום לכם ידידים אהובים מפלג בני התורה של גדולי ישראל וראשי הישיבות ומפלג סיעת בני התורה של העסקנים העסוקים, לא ברור במה...
כולם אהובים כולם ברורים וכולם שואפים לעשות נחת רוח ליוצרם. אלו בדרך המסורה והמקובלת ואלו בדרך החדשה המתאימה לאופי הנפשי שלהם. אופי חדשני המחפש חידושים והליכה במקומות שאינם מסומנים כדבעי... חלק הארי שבהם, מתוך מטרה ברורה לקבוע עובדות בעניין הירושה בישיבה הידועה והמפורסמת...
טוב, אחרי ההקדמה המעט ארוכה. רציתי לחדד את סוגיהם השונים של המכונים עצים...
החידוד נראה לי חשוב היות וראיתי ירא אלוקים שעשה מחאה נגד אנשי העצים - מחאה נכונה אם כי חשוב לחדד שלא על כל אנשי העצים צריך לצאת הקצף. ומקרא מלא, 'האיש אחד יחטא ועל כל העדה תקצוף'
וזה החלי, אחד חצוף ועז פנים, פגיעתו קשה, פרסם פוסט ארוך בו לטענתו השווה אחד מגדולי הדור לקורח. לא פחות ולא יותר ! הטענה התבססה על השם של אותו גדול המתחיל בק' בנוסף הכניס הנבל, את גדול הדור לשטיקל תורה המביך... יראה הקורא ויחפש אשכול שכתבו התמים המכונה 'ים של כהן' - ייאמר לזכותו, הוא לא היה הכותב, הוא רק העתיק. ( תמים, אמרנו )
המחאה צריכה להיעשות כדבעי וכדת תורה... העניין הוא שצריך לחדד וחשוב לחדד שוב ושוב... העצים אינם עשויים מקשה אחת - יש מהם שסלידתם ללומדי התורה וגדולי הדור מעבירתם על דעתם... אולם יש מהם רבים וטובים שרק נסחפים באווירה העכורה בו כל עסקן ועורך עיתון נהיה רשכבה"ג והיכולת בידו להכריע בחמורות... בקבוצה ובפלג בה עניין הספונטניות תופס מקום חשוב, חשוב מאוד...
החותם בדמע, ר' נחמיה
אמנם לשמחתי לא ראיתי את החוצפה (כי לא צפיתי באשכול הנ"ל), אבל חשוב לי להדגיש שאני מתנער מכל שמץ של ביזוי של כל גדול בתורה מכל הסוגים וכל העדות ואלו ואלו דברי אלוקים חיים.
ובתקווה שחלילה לא יהיה ביזויי גדולי ישראל שוב.
יפה מאוד ! הופתעתי ושמחתי לראות שיש אנשים הגונים בקרב אנשי העצים...
חשוב להוסיף, שים לב המכונה 'קליבר ניטראלי' את החברה הרעה איתם אתה מסתובב ולהם אתה, ככל הנראה, מקשיב בדבקות בקווי המאבק למיניהם המלאים זוהמה.
קבל את השמות מהפורום שפה - שמות שחשוב לזכור... כך היה נראה 'גיחזי' ללא ספק... 'יהודי של פעם' 'מעולה' ו'ים של כהן'... ( יש עוד שמות אורחים ) שלושה שמות שחשוב להכניס לפנתיאון החשוב של אידיוטי המאבק בציבור החרדי האוטנטי, ההמון, רבניו וגדולי הדור !
אלו האפסים שקראו יותר מידי מאמרי השקפה, בעיתון חסר פרסומות... עיתון שעורכו קיבל תואר הרב הגאון ללא ראשי תיבות !